31 березня 2023 року відбувся II етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Здобувачка спеціальності 242 «Туризм» Львівського національного університету природокористування Софія Вовк взяла участь за напрямком «Туризм та готельно-ресторанна справа».

Софія написала англомовну наукову роботу на тему «Positive psychology and tourism» під керівництвом завідувачки кафедри туризму Оксани Крупи та доцента кафедри туризму Оксани Березівської.

До складу журі було запрошено 19 спеціалістів-науковців з різних країн: Латвії, Великобританії, Литви, Естонії, Молдови, Чехії, Польщі, Грузії, Греції, Румунії та України.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. Було визначено 9 фіналістів із 36, серед яких і Софія Вовк, яких запросили до участі у II етапі.

Завдяки вмілій і злагодженій роботі організаторів конкурсу все відбулося на одному диханні. Здобувачі-фіналісти представили презентації своїх наукових робіт впевнено, яскраво, показавши не лише високий рівень знань у сфері туризму і рекреації, а й бездоганне володіння англійською мовою. Кожного доповідача засипали запитаннями, адже теми були настільки актуальними, що їх хотілось обговорювати якомога довше. Комунікабельна, мудра, привітна Софія полонила присутніх своїм виступом, рівнем володіння мовою та розширеними відповідями на запитання.

Ми щиро дякуємо колегам з кафедри туристичного бізнесу та рекреації Одеського національного технологічного університету за чудову організацію заходу! Пишаємося нашою учасницею й очікуємо переможних результатів!