3 травня 2023 року на кафедрі туризму відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» здобувачів вищої освіти груп Тур-41, Тур-32сп денної форми навчання ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм».

Курсова робота з відповідної навчальної дисципліни є невід’ємною частиною підготовки фахівців даної спеціальності, передбачена навчальним планом та графіком освітнього процесу.

Здобувачі презентували результати авторських наукових досліджень на актуальні теми у сфері міжнародного туризму, прозвучали змістовні, цікаві та різноаспектні доповіді, наводились переконливі приклади. Під час захисту здобувачі продемонстрували свою здатність до аналізу, синтезу, оцінки та вміння творчо підходити до вирішення практичних завдань. Відповідаючи на запитання членів комісії, здобувачі освіти розкривали власне бачення щодо вирішення поставлених у курсовій роботі завдань та досягнення мети.

Усі роботи об’єктивно та позитивно оцінено комісією в складі завідувача кафедри туризму Оксани Крупи, доцента Світлани Бугіль, в.о. доцента Ірини Дидів.

Кафедра туризму щиро вітає своїх здобувачів з успішним захистом курсових робіт та бажає нових наукових здобутків!