16 травня 2023 року на факультеті землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування традиційно було проведено щовівторковий «День відкритих дверей». Окрім онлайн-зустрічі, до нас завітали здобувачі вищої освіти ВСП «Стрийський фаховий коледж ЛНУП» спеціальності 242 «Туризм» разом з головою циклової комісії, викладачем-методистом Любов’ю Завозіною.

Традиційно для туристів було проведено ознайомчу екскурсію від музею Степана Бандери до пам’ятника Степану Бандері. Зустріла здобувачів директор музею Яна Борщ і з патріотичним запалом розповіла про колишнього студента нашого університету та відому постать в історії України. Продовжили знайомство з університетом, завітавши у Наукову бібліотеку ЛНУП, де здобувачів-туристів гостинно зустріла директор Марія Грицевич. Присутні були захоплені її розповіддю про історію стародруків, можливістю доторкнутися до наукового минулого, пройшлися між стелажами безмежної кількості книг, відчули дух студентства в читальній залі.

Далі здобувачі освіти відвідали усі корпуси ЛНУП, оглянули авдиторії, комп’ютерні класи. Зустріли професора, завідувача кафедри ПТБ Юрія Губені, який креативно прорекламував наш університет, гарні умови навчання, дозвілля і запросив вступати у ЛНУП. Біля корпусу землевпорядкування та туризму потенційних здобувачів очікував декан факультету, доцент Павло Колодій, він провів присутніх в деканат, ознайомив з лабораторіями, відповів на запитання. Про кафедру туризму, студентський простір «Kontоur-клуб», виїзні заняття, цікаве навчання розповіла завідувачка кафедри Оксана Крупа.

Розмова з викладачами, запитання-відповіді в поєднанні з горнятком львівської кави обов’язково принесуть результат. На завершення − спільне фото біля пам’ятника Степану Бандері. До наступних зустрічей в приймальній комісії!