17 травня 2023 року на кафедрі туризму ЛНУП відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Спеціалізований туризм» здобувачами вищої освіти групи Тур-31 (денної форми навчання) за спеціальністю 242 «Туризм» ступеня вищої освіти «Бакалавр». Курсова робота з дисципліни «Спеціалізований туризм» передбачена навчальним планом та графіком освітнього процесу і є невід’ємною частиною підготовки фахівців у сфері туризму.

Здобувачі вищої освіти під час захисту курсових робіт презентували результати власних наукових досліджень на цікаві та актуальні теми за різними видами туризму. Під час захисту студенти презентували свої роботи, продемонструвавши свої вміння та знання в рамках вивчення даної дисципліни. Відповіді на запитання членів комісії були влучними та детальними. На захисті курсових робіт був присутній декан факультету землевпорядкування та туризму, доцент Павло Колодій. Усі роботи об’єктивно та позитивно оцінено комісією в складі: завідувача кафедри туризму Оксани Крупи, доцента Світлани Бугіль, в.о. доцента Ірини Дидів.

Викладачі кафедри туризму щиро вітають своїх здобувачів з успішним захистом курсових робіт, бажають їм успішного складання екзаменаційної сесії та нових наукових здобутків!