29 травня 2023 року відбулась відкрита лекція кандидатки економічних наук, доцентки кафедри туризму Світлани Бугіль з дисципліни «Стратегічний маркетинг у туризмі», що передбачена навчальним планом для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр»факультету землевпорядкування та туризму спеціальності «Туризм».

Тема відкритої лекції – «Маркетингові конкурентні стратегії туристичного підприємства». Викладання матеріалу здійснювалося дистанційно з використанням платформи Zoom. На лекції були присутні завідувачка кафедри туризму Оксана Крупа та доценткаОксана Березівська.

У ході лекції Світлана Бугіль розповіла про базові конкурентні стратегії, суть та види маркетингових конкурентних стратегій туристичних підприємств, сучасні конкурентні стратегії щодо збільшення внутрішніх туристичних потоків та імідж як інструмент формування конкурентної стратегії туристичного підприємства. Лекція супроводжувалася змістовною та інформативною презентацією, фаховими практичними прикладами і коментарями. Тематика та проблемні питання лекції викликали інтерес та обговорення як серед здобувачів освіти, так і серед присутніх викладачів.

Заняття було проведене на високому науково-педагогічному рівні, одержало схвальні відгуки, відзначено актуальність та сучасність змісту лекції.