1 червня 2023 року відбувся II етап конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування» у 20222023 навчальному році. У конкурсі взяв участь і здобув І призове місце студентський науковий гурток кафедри туризму ЛНУП «Туризмознавець».

Вітаємо усіх членів студентського наукового гуртка та їхніх наукових керівників із присвоєнням почесного місця. Результату досягнуто, тому що працювала згуртована команда однодумців. Окрема подяка керівнику наукового гуртка доцентці Оксані Березівській та старості гуртка Софії Вовк за старання, терпіння і наполегливість у досягненні спільної мети.

Дякуємо Науковому товариству студентів, аспірантів, докторантів імолодих вчених університету та конкурсній комісії за високу оцінку наукової роботи членів студентського наукового гуртка «Туризмознавець» та бажаємо усім здобувачам вищої освіти нових наукових здобутків, впевнених перемог, міцного здоров’я, творчого натхнення та невичерпної енергії для подальших досягнень!