Здобувачі ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» продовжують виконувати свої кваліфікаційні роботи, і на завершальному етапі консультації є досить важливими.

Так, 1 червня 2023 року на факультеті землевпорядкування та туризму відбулася онлайн-зустріч декана, завідувачів, викладачів із дипломантами за спеціальностями 193 «Геодезія та землеустрій» і 242 «Туризм». Декан факультету Павло Колодій наголосив на кінцевих термінах проходження перевірки на плагіат, зовнішньому рецензуванні робіт і завантаженні робіт в репозитарій. Завідувачі кафедр відповіли на актуальні питання, які виникли у здобувачів.

Друга частина зустрічі відбувалася вже на випускових кафедрах. На кафедрі туризму завідувачка Оксана Крупа акцентувала увагу на специфіці написання кваліфікаційних робіт у сфері туризму і рекреації, підготовці до попереднього захисту на кафедрі. На запитання відповідали усі викладачі кафедри туризму, деякі моменти лише уточнювалися. Сподіваємося, що ця зустріч була корисною для здобувачів і сприятиме успішному завершенню написання кваліфікаційних робіт.