На кафедрі туризму ЛНУП робочий тиждень напередодні Зелених свят завершився приємною та результативною зустріччю з Наталією Олійник – директоркою Регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди». Ми щиро раді такій довгоочікуваній можливості очно зустрітися, адже через карантинні обмеження та воєнні умови останнім часом мали змогу спілкуватися з нашим активним стейкхолдером лише онлайн, під час спільних конференцій та круглих столів.

Наталія Миколаївна завітала до здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» із гостьовою лекцією. Як завжди, її чудове уміння подати інформацію, захоплююча презентація і професійний досвід роботи полонили увагу всіх присутніх. Лекторка поділилася власними напрацюваннями, багато уваги зосередила на розвитку туристично-рекреаційної сфери на територіях і об’єктах природно-заповідного фонду України загалом і Львівщини зокрема, навела приклади практичної діяльності очолюваного нею РЛП«Верхньодністровські Бескиди», акцентувала увагу здобувачів освіти власне на перспективності обраного фаху зараз й у майбутньому. Адже після нашої перемоги саме регіональний туристично-рекреаційний потенціал Західної України стане чудовою туристичною дестинацією для відновлення і фізичного, і психоемоційного стану усіх наших співгромадян.

Здобувачі вищої освіти та колеги засипали лекторку безліччю запитань, що й спричинило тривале, бурхливе обговорення цієї теми. Варто зазначити, що лекція проходила у чудовій конференц-залі, котра знаходиться у навчальній лабораторії організації та технології готельно-ресторанної справи кафедри туризму.

Щиро дякуємо пані Наталії за її приїзд наживо, фахову лекцію від досвідченого практика, неперевершені емоції від спілкування! Сподіваємося, що наступна наша зустріч відбудеться уже незабаром на території Регіонального ландшафтного парку «Верхньодністровські Бескиди» під час літніх навчальних практик здобувачів вищої освіти кафедри туризму Львівського національного університету природокористування.