27 червня 2023 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» РВО«Бакалавр». Під час захисту працювала екзаменаційна комісія у складі голови ЕК Олега Микули, членів ЕК Мирослава Богіри, Романа Ступеня, Оксани Крупи, Світлани Бугіль, Юлії Боруцької та секретаря Олександри Сироти.

До захисту було допущено 11 кваліфікаційних робіт, присвячених актуальним питанням у сфері туризму та рекреації. Під час доповідей кожним здобувачем освіти декларувалися власні результати дослідження, які супроводжувалися відповідним презентаційним матеріалом. Доповіді здобувачів вирізнялися змістовністю та цікавістю і, як наслідок, продовжувалися подальшим обговоренням. Екзаменаційною комісією були озвучені запитання до доповідачів, на які лунали чіткі та змістовні відповіді. Усі здобувачі успішно захистили свої роботи й отримали позитивні оцінки.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедри туризму ЛНУП готує висококваліфікованих бакалаврів з туризму, котрі володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Щиро вітаємо випускників спеціальності 242 «Туризм» з вдалим захистом кваліфікаційних робіт, бажаємо їм плідної професійної діяльності та успішного вступу в магістратуру!