На кафедрі туризму Львівського національного університету природокористування відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт на здобуття РВО «Бакалавр» здобувачів спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання.

Кваліфікаційна робота призначена для обєктивного контролю ступеня сформованості знань, умінь і навичок розвязування типових завдань, повязаних із професійною діяльністю. Виконання такої наукової праці сприяє:

- систематизації, закріпленню та розширенню теоретичних і практичних знань зі спеціальності та їхньому застосуванню при вирішенні конкретних наукових та практичних завдань;

- розвитку навичок самостійної роботи й оволодінню методами дослідження, пов’язаними з темою роботи;

- умінню формулювати висновки, пропозиції, рекомендації, зважаючи на предмет дослідження.

Попередній захист кваліфікаційних робіт відбувався у присутності завідувача кафедри туризму Оксани Крупи та керівників кваліфікаційних робіт Оксани Березівської, Світлани Бугіль та Ірини Дидів з метою встановлення відповідності досліджень вимогам до оформлення, змісту та структури роботи, визначення ключових положень дослідження.

Усі кваліфікаційні роботи наших здобувачів освіти успішно пройшли перевірку на плагіат, були представлені на попередньому захисті та допущені до основного захисту перед екзаменаційною комісією.

Отож кафедра туризму бажає своїм здобувачам вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм» успішного захисту кваліфікаційних робіт!