Ступінь вищої освіти: Бакалавр, Магістр.

Туризм і рекреація – це захоплююча спеціальність, яка вивчає різноманітні аспекти туристичної індустрії та рекреаційної діяльності. Здобувачі вищої освіти, які обирають дану освітньо-професійну програму, отримують теоретично-практичні знання про надання, організацію та управління туристичними послугами, розробку та проєктування туристичних маршрутів, аналіз потреб туристичного ринку.

Цікаво про ОП:

- ОП «Туризм і рекреація» відкриває двері у світ перспективних професій туристично-рекреаційної сфери, де дипломовані фахівці допомагають туристам відкривати нові туристичні дестинації таотримувати незабутні враження.

- Програма надає здобувачам вищої освіти можливість ознайомитися з різноманітними видами туризму, зокрема: екологічним, сільським, культурно-пізнавальним, лікувально-оздоровчим, релігійним, спортивним і пригодницьким.

Можливості працевлаштування

Випускники освітньої програми «Туризм і рекреація» можуть бути працевлаштованими в туристичних агентствах, готельно-ресторанних і відпочинкових комплексах, туроператорських компаніях, санаторно-курортній сфері та інших закладах туристично-рекреаційної інфраструктури. Вони можуть започатковувати власний бізнес або працювати керівниками, менеджерами з туризму, організаторами туристичних заходів тощо.

Бажаєте дізнатися більше про освітню програму «Туризм і рекреація»? Відвідайте наші сторінки:

Кафедра туризму (Facebook): https://www.facebook.com/Кафедра-туризму-ЛНУП-1851946818451475

Кафедра туризму (Instagram): https://www.instagram.com/kafedra_turyzmu_lnup

Туристичний клуб ЛНУП «KontouR» (Facebook): https://www.facebook.com/Туристичний-клуб-ЛНУП-KontouR-100886955462642

Якщо у вас є будь-які запитання або ви бажаєте отримати додаткову інформацію, звяжіться з нами за номером телефону: +380971322594.

Пориньте у цікавий світ туризму і рекреації та станьте справжніми фахівцями туристично-рекреаційної сфери!