Вітаємо здобувачів першого курсу повної та скороченої форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація» з урочистою посвятою у Львівському національному університеті природокористування та Днем знань!

Дорогі здобувачі вищої освіти! Бажаємо, щоби навчання у нашому університеті відкривало для Вас нові кордони до успіху, а знання давалися просто. Великих Вам перспектив і легкого пізнання, хай завжди буде добрим настрій і вдалим життєвий шлях. Підкорюйте найвищі вершини, не сумнівайтеся в собі та поповнюйте свою скарбничку гідними перемогами. Розвивайтеся, прагніть, практикуйте, експериментуйте! І пам’ятайте, що знання ваша сила!

Дуже символічно та приємно, що саме у цей день за сумлінну, плідну працю, активну участь у підготовці фахівців, вагомі особисті досягнення у професійній і науковій діяльності, активну громадську позицію була нагороджена почесними грамотами від ректора ЛНУПВолодимира Снітинського та декана факультету землевпорядкування та туризму Павла Колодія завідувачка кафедри туризму Оксана Крупа.

Отож, нових звершень нашій дружній студентсько-викладацькій спільноті!