Вітаємо команду туристичного клубу «Kontour» Львівського національного університету природокористування з першим місцем на туристичному зльоті серед учнівсько-студентської молоді Львівщини з активних видів туризму, присвяченому 20-річчю спеціальності «Туризм» ЛДУФК ім. І. Боберського.
До нашої команди увійшли здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» («Туризм і рекреація») Софія Вовк (Тур-31), Дарія Кобринчук (Тур-21), Богдан Кашуба (Тур-21сп), Максим Сторощук (Тур-31), Олег Карпа (Тур-11), які змагалися під фаховим керівництвом представників кафедри фізичного виховання та довійськової підготовки, зокрема Юрія Самковського.
Туристичний зліт проводився 19-20 вересня 2023 року на території Стрілківської об’єднаної територіальної громади Самбірського району Львівської області та за її межами.
Усі команди взяли участь у наступних номінаціях:
- пішохідний туризм;
- велосипедний туризм;
- орієнтування на місцевості;
- в’язання вузлів;
- розпалювання вогнищ;
- подолання туристично-спортивної естафети;
- конкурс туристичної пісні.
Такі заходи мають величезне значення для патріотичного виховання учнівсько-студентської молоді, її підготовки до захисту Вітчизни, популяризації та пропагування активних видів туризму, підвищення рівня технічної, тактичної та фізичної майстерності туристів-спортсменів, зміцнення дружніх зв’язків і визначення найсильніших студентських туристично-спортивних команд.
Кафедра туризму і кафедра фізичного виховання та довійськової підготовки ЛНУП щиро вітають наших найкращих здобувачів освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» з такою чудовою, заслуженою, справжньою перемогою!