27 вересня 2023 року, в рамках святкування Всесвітнього дня туризму, здобувачі вищої освіти кафедри туризму ЛНУП (групи Тур-11, Тур-21, Тур-22сп, Тур-31 і Тур-32сп) здійснили екскурсію центром Львова під керівництвом викладачів кафедри Світлани Бугіль та Павла Іванюка.
Виїзне інтегроване навчально-екскурсійне заняття було проведене згідно з програмами навчальних дисциплін «Організація анімаційної екскурсійної діяльності», «Інноваційні технології в туризмі», «Туристичне краєзнавство», «Економіка туристичного підприємства», «Методологія та організація наукових досліджень в туризмі», «Основи наукових досліджень в туризмології».
Екскурсія пролягала наступним маршрутом: Церква св. Параскеви П’ятниці, Монастир св. Онуфрія, Церква св. Миколая, Церква св. Іоана Хрестителя, Високий замок, підземелля Гарнізонного храму свв. Петра і Павла.
Під час екскурсії здобувачі освіти ознайомились з історичними пам’ятками Львова, перші згадки про які сягають його зародження та княжих часів, і дізналися багато нових історичних фактів про рідне місто та про його туристичну привабливість.


Сподіваємося, що здобуті під час практичних занять знання і навички здобувачі освіти зможуть використати у своїй майбутній професійній діяльності.
Щиро дякуємо завідувачці кафедри туризму Оксані Крупі, декану факультету землевпорядкування та туризму Павлу Колодію та адміністрації Львівського національного університету природокористування за всебічну підтримку у проведенні таких виїзних занять, а нашим найліпшим здобувачам вищої освіти – за сумлінність і бажання отримувати нові знання.