Згідно з графіком освітнього процесу 1 грудня 2023 року на кафедрі туризму ЛНУП відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Туризмологія» здобувачами вищої освіти денної форми навчання СВО «Магістр» спеціальності 242 «Туризм і рекреація».
Курсова робота є важливим видом самостійної навчально-наукової роботи з елементами дослідження, що виконується здобувачами вищої освіти протягом семестру з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних під час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
Під час захисту курсових робіт здобувачі освіти продемонстрували свої знання сучасних методів наукових досліджень, навички робити власні узагальнення та висновки, працювати з літературою, вміння презентувати матеріал, відповідати на запитання. Такий вид наукової діяльності поглиблює знання з навчальної дисципліни, формує професійні компетентності – уміння добирати та аналізувати інформацію, коректно й грамотно висвітлювати результати своєї праці.
Комісією у складі завідувачки кафедри Оксани Крупи, доцентів Оксани Березівської та Ірини Дидів було відмічено здатність здобувачів освіти добре презентувати результати своїх досліджень та об’єктивно оцінено усі роботи.
Кафедра туризму щиро вітає своїх здобувачів вищої освіти СВО «Магістр» з успішним захистом курсових робіт та бажає нових наукових досягнень під мирним українським небом!