Натхнені цим сучасним девізом, 2 листопада 2023 року згідно з графіком запланованих виховних заходів здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» («Туризм і рекреація») та викладачі кафедри туризму відвідали Наукову бібліотеку Львівського національного університету природокористування.
Під час зустрічі з працівниками бібліотеки на чолі з директоркою Марією Грицевич було проведено науково-методичний семінар «Сучасна навчальна література ‒ запорука успіху здобувача освіти в майбутньому». На заході було представлено нові надходження до бібліотечних фондів, що стало можливим за сприяння адміністрації університету. Основну увагу акцентовано на літературних джерелах туристично-рекреаційного, екскурсійного та краєзнавчого напрямів, а їхню актуальність для усіх учасників освітнього процесу було обговорено у форматі круглого столу.
Це була дуже інформативна літературна подорож нашої студентсько-викладацької спільноти, адже активна діяльність Наукової бібліотеки ЛНУП спрямована на задоволення інформаційних потреб усіх її користувачів. Також здобувачі вищої освіти відвідали унікальний музей стародруків, оглянули сучасний електронний читальний зал з доступом до електронних каталогів, посібників, підручників, монографій, навчально-методичних матеріалів викладачів, міжнародних баз даних та мережі Інтернет.
Щиро вдячні директорці бібліотеки Марії Грицевич за вкрай цікаву, пізнавальну, насичену екскурсію у світ книги, за фаховість і підтримку щодо своєчасного отримання необхідної літератури, підручників та посібників відповідно до переліку компонентів освітньо-професійної програми за спеціальністю 242 «Туризм» («Туризм і рекреація») і, зокрема, за розуміння та допомогу під час цьогорічного акредитаційного періоду.
Ґречно дякуємо усім працівникам бібліотеки за їхню постійну, старанну та самовіддану працю у контексті застосування інноваційних підходів щодо використання бібліотечних фондів!