3 жовтня 2023 року викладачі кафедри туризму Львівського національного університету природокористування були запрошені на Презентацію Кодексу нових стандартів проживання у сільській місцевості України.
Організатором заходу, що реалізується в межах швейцарсько-українського Проєкту «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні» та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії, стала ГО «Спілка сільського зеленого туризму України».
Тематика доповідей стосувалася стану розвитку сільського зеленого туризму у світі та нових стандартів проживання у сільській місцевості України, керуючись міжнародним досвідом і актуальними напрацюваннями у цій сфері.
Щиро вдячні усім шановним колегам і учасникам, зокрема західним експертам, науковцям, власникам гостинних сільських садиб, народним депутатам, представникам національних та регіональних органів влади, громадським організаціям, журналістам, за важливу інформацію, плідну дискусію та конструктивний діалог.