14 грудня 2023 року в очному режимі на кафедрі туризму ЛНУП відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти Навчально-наукового інституту заочної та післядипломної освіти спеціальності 242 «Туризм» РВО «Бакалавр».
Згідно з положенням університету усі роботи заздалегідь успішно пройшли антиплагіатну перевірку. Далі відбувся попередній захист на кафедрі, під час якого здобувачі почули зауваження, відтак мали можливість підкоригувати усі неточності та спробувати свої сили в якості доповідачів за трибуною.

На основному захисті працювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК – Наталії Стойко, членів ЕК – Олександри Ковалишин, Галини Дудич, Оксани Крупи, Юлії Боруцької, Оксани Березівської, секретаря Ірини Мацелюх.
Кваліфікаційні роботи були виконані здобувачами вищої освіти на актуальну тематику в контексті функціонування та перспектив розвитку туристично-рекреаційної сфери, а їхні доповіді супроводжувалися інформативними презентаціями.
Виступи доповідачів викликали активне зацікавлення та жваве обговорення. У процесі захисту екзаменаційною комісією були озвучені запитання щодо сьогодення та майбутнього розвитку туризму і рекреації у нашій країні, враховуючи усі проблеми, тенденції, перспективи та глобальні виклики світового рівня, зокрема і вплив російсько-української війни на наші безцінні туристичні дестинації. Відтак усі здобувачі успішно захистили свої роботи і отримали позитивні оцінки.
Ми щиро вітаємо наших випускників і бажаємо їм успішного вступу до магістратури Львівського національного університету природокористування за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація»!