16 листопада 2023 року в академічних групах Тур-31, Тур-32СП спеціальності 242 «Туризм» СВО «Бакалавр» було проведено відкрите практичне заняття з освітньої компоненти «Основи наукових досліджень» на тему «Систематизація, представлення та оцінка результатів наукових досліджень». Заняття відбулося згідно з розкладом, графіком проведення відкритих занять та робочою програмою.
Доцентка кафедри туризму Львівського національного університету природокористування Оксана Крупа оголосила тему і перелік питань, після чого відбулося активне обговорення теоретичного матеріалу. Використовуючи методичні рекомендації (в паперовому вигляді або в електронному через середовище Moodle), здобувачі вищої освіти розпочали виконання практичного завдання. Воно полягало в підготовці результатів опитування в Google Формі до глибокого аналізу та створення презентації. Кожен здобувач освіти працював зі своєю індивідуальною темою, але була можливість обговорювати між собою загальні питання або уточнити незрозумілі моменти у викладача.
Загалом відкрите заняття було проведено на належному науково-методичному рівні, його мета досягнута, а здобувачі готуються до презентації своїх наукових досліджень у туристично-рекреаційній сфері. На занятті були присутні науково-педагогічні працівники кафедри туризму, зокрема Юлія Боруцька, Оксана Березівська, Світлана Бугіль, Ірина Дидів, Павло Іванюк.