26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства, на якому було розглянуто акредитаційні справи та ухвалено рішення щодо їхньої акредитації. Відтак освітньо-професійна програма «Туризм» другого (магістерського) рівня зі спеціальності 242 «Туризм» Львівського національного університету природокористування отримала сертифікат про акредитацію до 01.07.2029.
Висловлюємо вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за високий рівень організації проведення акредитації.
Окрема подяка керівнику Експертної групи професорці Людмилі Архиповій, експертам доцентці Марії Поколодній та здобувачці вищої освіти Катерині Горюновій за об’єктивну і фахову експертизу.
Дякуємо членам Галузевої експертної ради НАЗЯВО з галузі знань 24 «Сфера обслуговування» під керівництвом Мирослави Босовської за проведену роботу і наданий позитивний висновок.
Колектив кафедри туризму ЛНУП щиро дякує адміністрації ЛНУП, керівнику і колективу НМВЗЯВО, декану і працівникам факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП, стейкхолдерам, здобувачам вищої освіти й усім, хто допомагав і брав участь у підготовці та проходженні акредитації!