9 травня 2024 року згідно з графіком освітнього процесу на кафедрі туризму відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Технологія продажів у туризмі» здобувачами вищої освіти денної форми навчання СВО «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм і рекреація».
Виконання та захист курсової роботи є не лише елементом формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача вищої освіти, а й способом розвитку гнучких навичок (soft skills). Вибір теми, комунікація із керівником курсової роботи, публічний виступ і захист роботи перед комісією, уміння слухати та зацікавити співрозмовника сприяють досягненню соціальних компетенцій у майбутніх фахівців та підвищують їх затребуваність на ринку праці.
На захисті здобувачі вищої освіти продемонстрували глибокі знання за обраними темами. Досягнуті програмні результати проявились у вмінні приймати рішення на основі узагальнення та оцінки інформації, коректно й грамотно презентувати результати своєї роботи.

Комісією у складі завідувачки кафедри Оксани Крупи, доценток Оксани Березівської та Світлани Бугіль було відмічено здатність здобувачів освіти добре презентувати результати своїх досліджень та об’єктивно оцінено усі роботи.
Кафедра туризму щиро вітає своїх здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» з успішним захистом курсових робіт та бажає нових наукових досягнень під мирним українським небом!