10 травня 2024 року було проведено атестаційний екзамен для здобувачів вищої освіти денної форми навчання ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм». Під час екзамену працювала комісія у складі голови ЕК Наталії Стойко та членкинь – Олександри Ковалишин, Оксани Крупи, Юлії Боруцької, Галини Дудич, Оксани Березівської, секретаря Ірини Мацелюх.
Здобувачі були ознайомлені із програмою екзамену та переліком питань з фахових освітніх компонент, які вони вивчали упродовж всього навчання, адже вони відвідували начитку, яку провели доценти кафедри туризму. Усі здобувачі освіти виконали вимоги навчального плану і були допущені до складання іспиту в очному режимі. Випускникам було забезпечено усі необхідні умови для комфортного написання відповідей на запитання білетів. Впевнені, що усі впоралися зі завданнями і результати перевірки будуть позитивними.

На екзамен завітав декан факультету землевпорядкування та туризму, доцент Павло Колодій, який побажав здобувачам своїми відповідями показати високий рівень знань, а також наголосив на продовженні навчання у магістратурі.
На запрошення радо відгукнулася головний секретар Приймальної комісії Людмила Гнатишин, яка досить детально розповіла про умови вступу на СВО «Магістр», терміни реєстрації на ЄВІ, зміст ЄВІ та ЄФВВ, залишила кожному роздаткові матеріали і відповіла на запитання. Результат спілкування не змусив себе чекати, бо одразу після завершення екзамену усі дружною групою попрямували до Приймальної комісії і з допомогою її працівників успішно зареєструвалися на здачу ЄВІ.
Бажаємо нашим випускникам успішно завершити написання і захистити кваліфікаційні роботи та впевнено реалізовувати свої майбутні мрії!