Упродовж 15-24 травня 2024 року в розрізі теми «Аналіз обов’язкових і рекомендованих вимог до туру як базового продукту туристично-рекреаційної сфери» (викладачка Юлія Боруцька, дисципліна «Основи екологічного і сільського туризму») відбувалася чергова апробація авторського туристичного історико-краєзнавчого маршруту «Стежками Степана Бандери» на території м. Дубляни спільно зі здобувачами освіти ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП».
Отож, викладачами-розробниками маршруту від кафедри туризму Львівського національного університету природокористування, а саме Оксаною Крупою, Юлією Боруцькою та Павлом Іванюком, було запропоновано наступний перелік і опис атракційно-екскурсійних об’єктів: пам’ятник Степанові Бандері – корпус факультету землевпорядкування та туризму і меморіальна дошка С. Бандері – меморіальна таблиця Героям Небесної Сотні – професорський будинок – Храм Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ – будинок «Просвіта» (С. Бандера як учасник художньої самодіяльності) – Українська греко-католицька церква Успіння Пресвятої Богородиці, парафіянином якої був С. Бандера – стара рільнича школа (за Крамаром) – місце другого професорського будинку (вул. Довбуша, 3) – ботанічний сад «Ботаніка» – лабораторія, лікарня – гуртожиток № 5, де проживав С. Бандера – дослідні поля – Музей С. Бандери та головний корпус ЛНУП – Музей історії ЛНУП.

Що символічно, дружна викладацько-студентська спільнота під час маршруту також долучилася до плетіння захисних сіток для наших героїчних ЗСУ в будинку «Просвіта».
Щиро вдячні керівництву Львівського національного університету природокористування і ВСП «Львівський фаховий коледж ЛНУП» за сприяння та допомогу в організації даної ініціативи.
Вважаємо, що цей авторський історико-краєзнавчий маршрут «Стежками Степана Бандери» у майбутньому успішно виконуватиме освітню, виховну, рекреаційну, профорієнтаційну функції та матиме вагоме значення для формування національно-патріотичного духу, екологічної свідомості та людських якостей нашої найкращої української молоді.