17 червня 2024 року відбулося нагородження учасників конкурсів «Кращий студент-науковець» та «Кращий студентський науковий гурток» Львівського національного університету природокористування у 2023–2024 н.р.
За участь у конкурсі «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2024» дипломом III ступеня нагороджено Софію Вовк, студентку групи Тур-31. Грамотою за підготовку студентки Софії Вовк до участі в конкурсі «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2024» нагороджено к.геол.н., доцентку Юлію Боруцьку.

За ефективну діяльність у поточному навчальному році та активну участь у конкурсі «Кращий студентський науковий гурток ЛНУП 2024» нагороджено дипломом III ступеня студентський науковий гурток «Туризмознавець» кафедри туризму факультету землевпорядкування та туризму. Грамотою за підготовку гуртка до участі в конкурсі «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування 2024» нагороджено к.е.н., доцентку Оксану Березівську.
Вітаємо усіх членів студентського наукового гуртка та їхніх наукових керівників із присвоєнням почесного місця. Результату досягнуто, тому що працювала згуртована команда однодумців!
Дякуємо Науковому товариству студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених університету та конкурсній комісії за високу оцінку наукової роботи членів студентського наукового гуртка «Туризмознавець» та бажаємо усім здобувачам вищої освіти нових наукових здобутків, впевнених перемог, міцного здоров’я, творчого натхнення та невичерпної енергії для подальших досягнень!