27 червня 2024 року відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти факультету землевпорядкування та туризму спеціальності 242 «Туризм» СВО «Бакалавр». Працювала екзаменаційна комісія у складі: голови ЕК Наталії Стойко, членів ЕК Олександри Ковалишин, Галини Дудич, Оксани Крупи, Юлії Боруцької, Оксани Березівської та секретаря Ірини Мацелюх.
Здобувачі вищої освіти виконали свої роботи на актуальні теми щодо розвитку сфери туризму і рекреації. Присутніх захопили теми про сучасний стан і перспективи регіонального розвитку зеленого туризму, інклюзивного туризму, «темного» туризму. Усі доповіді супроводжувалися змістовними презентаціями, відповіді на питання підсилювалися власними спостереженнями та участю в туристично-рекреаційних заходах.

У декількох здобувачів цей день виявився досить насиченим, адже спочатку вони захистили кваліфікаційні роботи, а вже у другій половині дня складали ЄВІ для вступу у магістратуру. Впевнені, що результати ЄВІ будуть такими ж позитивними, як і результати захисту.
Вітаємо наших випускників спеціальності 242 «Туризм» із завершенням навчання на СВО «Бакалавр», бажаємо успішної здачі ЄФВВ та подальших успіхів під час навчання у магістратурі!