Кафедра туризму Львівського національного університету природокористування останніми роками тісно співпрацює з ТОВ «Стаффорент» у Болгарії, що дозволяє здобувачам вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» проходити виробничу практику. Цьогорічне літо не стало винятком...
Так, студентки Дарія Кобринчук, Анна Кравчик, Галина Стельмах і Софія Лучка успішно розпочали проходження практики у готелях, які входять у комерційну програму ліцензованої компанії «Erasmus Bulgaria» в Міністерстві праці ТОВ «Стаффорент». Наші студентки обрали на Сонячному березі 4-зірковий готель «Riva», проходженням практики в якому дуже задоволені. Важливо, що практикантки можуть самостійно обирати види діяльності і за потреби змінювати їх. Під час проходження літньої практики здобувачки мають можливість набути нові навички та компетентності, отримати досвід в готельно-ресторанній, анімаційній і туристично-екскурсійній сферах, а також покращити рівень володіння іноземними мовами.

Щиро дякуємо представнику програми Максиму Комарову за добросовісну співпрацю, гарну організацію доїзду, проживання та практикування студентів. Бажаємо нашим дівчатам результативної практики та гарного відпочинку! Чекаємо в рідному ЛНУП з позитивними емоціями та враженнями!