З нагоди Всесвітнього дня туризму та сьомої річниці створення кафедри туризму Львівського національного університету природокористування офіційно відкрито туристичний історико-краєзнавчий маршрут «Стежками Степана Бандери». Степан Андрійович був активним діячем УВО та ОУН, має в Україні законодавчо визначений статус борця за незалежність України у XX сторіччі та вважається національним героєм України. Ми пишаємося тим, що він був нашим студентом, навчаючись на рільничо-лісовому факультеті у Дублянах.

 На початку свята з вітальним словом виступив проректор з навчально-виховної роботи ЛНУП, професор Віталій Боярчук.

До вітальних слів були запрошені гості:

- директор Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді Юрій Ткаченко;

- представниці Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – професорка, завідувачка кафедри туризму Мирослава Данилевич та професорка кафедри туризму Тетяна Божук.

    

 З вітальним словом виступив також декан факультету землевпорядкування та туризму ЛНУП, доцент Павло Колодій.

Про ідею створення маршруту розповіла завідувачка кафедри туризму ЛНУП, доцентка Оксана Крупа.

Презентовано інформаційний стенд туристичного історико-краєзнавчого маршруту «Стежками Степана Бандери» заступницею завідувачки кафедри туризму ЛНУП, доценткою Юлією Боруцькою.


Досвідчений екскурсовод, завідувач музею Степана Бандери та старший викладач кафедри туризму ЛНУП Павло Іванюк провів інформативну та насичену екскурсію.

Окрім пішої екскурсії, завдяки силі інженерної думки та за сприяння колег з факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій на чолі з їх креативним деканом Степаном Ковалишиним відвідувачі мали можливість насолодитися автомобільним варіантом маршруту.

Щиро дякуємо всім присутнім за участь у відкритті туристичного історико-краєзнавчого маршруту «Стежками Степана Бандери»!