3 листопада 2022 року у Львівському національному університеті природокористування відбулась спортивно-військова естафета, приурочена до Дня захисників і захисниць України. У змаганнях брали участь факультети: управління, економіки та права; механіки, енергетики та інформаційних технологій; агротехнологій та екології; будівництва та архітектури; землевпорядкування та туризму.
Цьогоріч у складі команди від факультету агротехнологій та екології виступали науково-педагогічні працівники кафедри тваринництва і кормовиробництва Сергій Ярославович Павкович та Іван Франкович Дудар. Згідно з підсумками суддівського колективу за сумарним рахунком участі у п’яти військово-прикладних видах спорту перше місце посів факультет агротехнологій та екології. Доцент кафедри І.Ф. Дудар разом з іншими викладачами та студентами факультету взяв участь у змаганнях з перетягування линви, а доцент С.Я. Павкович – у підтягуванні на поперечині.
Вітаємо наших науково-педагогічних працівників із перемогою в командних змаганнях, бажаємо міцного здоров’я, сил і наснаги на подальші звершення.