17 листопада 2022 р. під головуванням проректора з наукової роботи професора Ігоря Богдановича Яціва відбувся II етап конкурсу «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2022». Враховуючи умови воєнного часу, у цьому році його вдалося провести у рамках відзначення Міжнародного дня студентів та Всесвітнього дня науки заради миру та розвитку.
У конкурсі на звання кращого студента-науковця університету взяли участь конкурсанти від усіх факультетів. Переможці I етапу конкурсу відповідно до встановлених параметрів, механізму оцінювання та підведення підсумків науково-дослідної роботи у 2021–2022 навчальному році представили результати своїх наукових досягнень за наявності підтверджувальних документів. Від кафедри тваринництва і кормовиробництва перед конкурсною комісією з доповіддю виступив студент факультету агротехнологій та екології групи Аг-42 Сергій Федишин (науковий керівник – професор Наталія Зіновіївна Огородник).
За рішенням конкурсної комісії Сергію Йосиповичу Федишину присуджено III місце у номінації «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2022».
Щиро вдячні усій конкурсній комісії, проректору з наукової роботи і голові студентського наукового товариства університету за високу оцінку наукових здобутків нашого студента-науковця.