5 грудня 2022 року відбулось нагородження учасників конкурсу «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування – 2022». Ректор Львівського НУП, академік НААНУ Володимир Васильович Снітинський привітав молодь, яка займається студентською науковою роботою, відзначивши, що кожен, хто має можливість проводити науковий пошук, у майбутньому обов’язково здобуде результат.
За підсумками II туру конкурсу проректор з наукової роботи, професор Ігор Богданович Яців вручив диплом III ступеня студенту групи Аг-42 факультету агротехнологій та екології Сергію Йосиповичу Федишину. За підготовку студента до конкурсу висловлено подяку науковому керівнику ‒ д.вет.н., професору кафедри тваринництва і кормовиробництва Наталії Зіновіївні Огородник.
Щиро вітаємо нашого студента-науковця й керівника з відзнаками, бажаємо нових наукових звершень. Вдячні усім, зокрема конкурсній комісії і керівництву університету, за можливість реалізувати свої творчі задуми та визнання наукових здобутків нашого наукового товариства, сподіваємось на якнайшвидшу перемогу над агресором і втілення нових наукових проєктів у звільненій, суверенній Україні!