31 травня 2023 року гурток «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві» взяв участь в I турі конкурсу «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування 2023», що відбувся на факультеті агротехнологій та екології. Науковий керівник гуртка ‒ д.вет.н., професор Наталія Огородник. Із доповіддю щодо результатів діяльності наукового гуртка упродовж 2022‒2023 навчального року виступила заступник старости гуртка, студентка групи Аг-13 Ангеліна Мацан.

Згідно з критеріями оцінювання студентський науковий гурток кафедри тваринництва і кормовиробництва отримав найбільшу кількість балів і був делегований для представлення здобутків студентів-гуртківців у II турі конкурсу, що відбувся 1 червня 2023 року на рівні університету. У конкурсі взяли участь 12 студентських наукових гуртків, що функціонують при кафедрах Львівського національного університету природокористування.

У процесі проведення конкурсу комісія високо оцінила наукові досягнення студентів-членів нашого гуртка й вирішила нагородити науковий гурток «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві» Дипломом III ступеня.

Вдячні нашим студентам-гуртківцям за активну наукову роботу на кафедрі, радіємо їхнім здобуткам і бажаємо нових творчих успіхів!