8 червня 2023 року в залі засідань Вченої ради Львівського національного університету природокористування відбулось нагородження переможців конкурсів. Ректор університету, академік НААН України, д.б.н., професор Володимир Васильович Снітинський за перемогу в конкурсі «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування 2023» нагородив Дипломом II ступеня студента групи Аг-41 факультету агротехнологій та екології Андрія Борисовича Дроздовського. За перемогу в конкурсі «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування 2023» Дипломом III ступеня відзначено студентський науковий гурток «Сучасні технології у тваринництві і кормовиробництві» кафедри тваринництва і кормовиробництва факультету агротехнологій та екології, керівник гуртка ‒ д.вет.н., професор, завідувач кафедри Наталія Зіновіївна Огородник.

За активну й успішну роботу із підготовки до участі в конкурсі «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування 2023» завідувачу кафедри тваринництва і кормовиробництва Наталії Зіновіївні Огородник ректор університету Володимир Васильович Снітинський також вручив Подяку.

Щиро вдячні ректорату й представникам студентських наукових товариств Львівського національного університету природокористування, зокрема факультету агротехнологій та екології, за підтримку творчо обдарованої студентської молоді, увагу до науково-дослідної та експериментальної роботи здобувачів вищої освіти. Це не лише мотивує студентів до наукової самореалізації, але й сприяє розвитку інтелектуального бачення і поступу в професійній сфері.