20 жовтня 2023 року старший викладач кафедри тваринництва і кормовиробництва Мирослав Олександрович Пащак провів відкрите заняття з дисципліни «Зоогігієна тваринницьких приміщень». Заняття відбулось в академічній групі Буд-21 РВО «Бакалавр», також на ньому були присутні завідувач кафедри, професор Наталія Зіновіївна Огородник, доценти Сергій Ярославович Павкович та Іван Франкович Дудар.

Тема відкритого практичного заняття стосувалась «Вирахування річної потреби в кормах». На занятті було розглянуто питання щодо визначення потреби тварин у кормах для виробництва продукції тваринництва. Студенти ознайомились з існуючими способами розрахунку планової потреби в кормах продуктивної худоби та птиці для збалансування добових раціонів у літній й зимовий періоди, дізнались про розподіл середньорічного поголів’я худоби за статево-віковими групами та про нормативи річної потреби різних кормів на одну голову.

Комісія зробила висновок, що практичне заняття відповідає навчальному плану та робочій програмі дисципліни й проведено на сучасному науковому рівні.