27 листопада 2023 року на кафедрі тваринництва і кормовиробництва відбувся семінар, присвячений стану готовності кваліфікаційних робіт студентів денної форми 2 року навчання рівня вищої освіти «Магістр». На семінарі були присутні завідувачка кафедри, д.вет.н. Наталія Огородник, в.о. доцента, д.с.-г.н. Віталій Ткачук, доцент, к.с.-г.н. Сергій Павкович, доцент, к.с.-г.н. Іван Дудар.

Тематика робіт студентів стосувалась визначення урожайності та поживної цінності різних сільськогосподарських культур залежно від їх сортових й гібридних особливостей, ґрунтово-кліматичних умов у роки вирощування, способів сівби та методів обробітку ґрунту.

Студенти у доповідях зазначили, що повністю опрацювали вітчизняні й іноземні джерела, в кваліфікаційних роботах оформили огляд літератури, більшість описала розділ «Матеріали і методи досліджень», окрім висвітлення гідротермічних умов у останній рік вирощування культур, на стадії завершення перебуває розділ «Власні дослідження».

Завідувач кафедри наголосила на дотриманні вимог щодо правильного оформлення списку літератури, висвітленні результатів досліджень у коротких висновках, на обов’язковій підготовці пропозицій для виробництва, укладанні додатків. Також звернула увагу здобувачів РВО «Магістр» на створення презентацій для попереднього розгляду завершених кваліфікаційних робіт у межах кафедрального засідання та для їхнього представлення екзаменаційній комісії.