26 квітня 2024 р. кафедра тваринництва і кормовиробництва вчергове організувала для студентів-першокурсників факультету агротехнологій та екології спеціальності «Агрономія» семінар від стейкхолдера. Семінар провів в.о. доцента кафедри, доктор сільськогосподарських наук Віталій Ткачук, який упродовж багатьох років працює у добре знаному серед фахівців, що спеціалізуються на тваринництві, Товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро Фемелі», основним видом діяльності котрого є виготовлення кормів для різних видів тварин.
Тема семінару стосувалась такої важливої на сьогодні проблеми вівчарства, як вади вовни овець, і була вдалим продовженням проведеного завідувачкою кафедри тваринництва і кормовиробництва, доктором ветеринарних наук Наталією Огородник лекційного заняття на тему «Технологія виробництва продукції вівчарства» з дисципліни «Тваринництво».
Доповідач ознайомив слухачів зі статистичними даними щодо сучасного виробництва світовою текстильною промисловістю різних тканин, у тому числі й вовняних, торкнувся унікальних властивостей вовняного волокна і детально зупинився на основних вадах вовни та причинах їх появи.