e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

1991 року закінчила Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Землевпорядкування».
Кандидат наук із 2002 року.
Доктор наук із 2020 року.
Вчене звання доцента кафедри земельного кадастру присвоєно у 2005 році.
Вчене звання професора кафедри земельного кадастру присвоєно у 2022 році. Цього ж року призначена на посаду професора кафедри земельного кадастру.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 32 роки, у цьому закладі – 23 роки.
Викладає такі основні навчальні курси: «Оцінка земельних ділянок та нерухомого майна», «Законодавче забезпечення кадастру нерухомості», «Оцінка природних ресурсів», «Реєстрація земельних ділянок».
Бере участь у виконанні наукових досліджень кафедри земельного кадастру на 2020–2025 рр. на тему «Актуалізація системи відомостей Державного земельного кадастру для забезпечення сталого розвитку територіальних громад».
Основні напрями наукових досліджень: оцінка земель та інших природних ресурсів; земельний кадастр та ГІС системи функціонування; економічні та екологічні відносини власності, капіталізація земельних ресурсів.
Керує підготовкою трьох аспірантів.
У 2017 році пройшла стажування у Вищій інженерно-економічній школі в Жешуві з дисциплін «Кадастр нерухомості», «Оцінка нерухомості» та у Міжнародному інституті бізнесу за спеціалізованою тематичною програмою «Оцінка земельних ділянок сільськогосподарського використання та прав щодо них в умовах обмеженого ринку».
У 2019 році – у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України з інформаційного забезпечення системи ДЗК, ГІС технології при формуванні бази даних системи державного земельного кадастру, оцінки прав використання земельних ділянок та їх обтяжень.
У 2020 році – в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».
У 2021 році – стажування у Природничому університеті в Любліні з дисциплін «Кадастр нерухомості», «Оцінка нерухомості».
У 2022 році взяла участь у програмі Erasmus + Mobility Programme with Programme Countries у Природничому університеті в Любліні.
Нагороджена відзнакою Заслуженого землевпорядника України, грамотами Львівської обласної адміністрації та адміністрації університету.
Автор 221 публікації, з них 147 наукових і 74 навчально-методичного спрямування, зокрема 13 опубліковано у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.

ORCID ID: 0000-0002-7045-2462
Scopus: 57207347296
Google Scholar: k2gfXysAAAAJ