e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 1989 році закінчив Львівський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Землевпорядкування».
Кандидат економічних наук із 2011 року.
Вчене звання доцента кафедри земельного кадастру присвоєно у 2014 році. Цього ж року призначений на посаду доцента кафедри земельного кадастру.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 33 роки, у цьому закладі – 22 роки.
Основні навчальні курси, які веде: «Державний земельний кадастр», «Оцінка землі і нерухомості».
Основні наукові досягнення: ведення державного земельного кадастру на сучасному етапі реформування земельних відносин; удосконалення методичних підходів до нормативної та експертної оцінки земельних ділянок; розвиток туристичного бізнесу (сільського зеленого туризму) в рекреаційно привабливих територіях Західного регіону України; участь у підготовці та атестації науково-педагогічних кадрів.
У 2018 році пройшов предметне та піврічне стажування у Вищій інженерно-економічній школі м. Жешув.
У 2021 році пройшов підвищення кваліфікації (стажування) в навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти ЛНАУ.
2022 р. – голова Державної атестаційної комісії зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» за ОС «Бакалавр» в ДВНЗ «Ужгородський національний університет».
Проводив консультації в консультативно-дорадчому центрі Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації у сфері агропромислового виробництва.
Науковий консультант з питань землекористувань туристично-рекреаційної ландшафтної території Яворівського національного природного парку.
Член спілки землевпорядників із 2019 року.
У 2009–2011 рр. брав участь у міжнародному науковому проекті TEMPUS IV «Розвиток освіти в питаннях управління земельними ресурсами в Македонії та Україні».

Автор 50 наукових праць у фахових виданнях, взяв участь у 5 науково-дослідних роботах кафедри, у 30 конференціях і семінарах, видав у співавторстві 13 підручників, навчальних посібників і монографій.

Посилання на ресурси з працями:
Google Shoolar
ORC ID: 0000-0002-4423-6627