e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 2001 році з відзнакою закінчила Львівський державний аграрний університет, отримала кваліфікацію інженера-землевпорядника.
У 2000–2001 рр. навчалась на однорічному заочному економічному факультеті Львівського державного аграрного університету. Присвоєно кваліфікацію економіста-фінансиста агропромислового комплексу.
У 2002 році з відзнакою закінчила Львівський державний аграрний університет, отримавши кваліфікацію магістра із землевпорядкування та кадастру.
Кандидат економічних наук із 2008 р.
Вчене звання доцента кафедри земельного кадастру отримала у 2011 році. Цього ж року призначена на посаду доцента кафедри земельного кадастру Львівського національного аграрного університету.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 22 роки, зокрема у ЛНУП – 22 роки.
Основні навчальні курси, які веде: «Містобудівний кадастр», «Земельний кадастр, оцінка прав та нематеріальних активів».
Основні напрями наукових досліджень: сучасний стан і перспективи розвитку містобудівного та земельного кадастрів, технічні аспекти проведення інвентаризації земель та нерухомого майна, використання, охорона та оцінка земель в ринкових умовах.
2017 року пройшла стажування на базі Львівського національного аграрного університету від Національного університету біоресурсів і природокористування України ННІ післядипломної освіти. Цього ж року – курси сільськогосподарських експертів-дорадників на базі Львівського національного аграрного університету за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.
З 15.10.2018 року до 15.04.2019 року – закордонне дистанційне стажування у Каунаській колегії, Університет прикладних наук (Латвія).
Нагороджена численними грамотами і подяками керівництва Львівського національного університету природокористування.
Авторка 220 публікацій, з них 143 наукового і 72 навчально-методичного спрямування.
ORCID ID: 0000-0002-4411-1242