Дудич Леся Василівна

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У 2008 р. закінчила магістратуру Львівського державного аграрного університету за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр».

Кандидат економічних наук з 2015 року.

Вчене звання доцента кафедри землеустрою присвоєно у 2021 році.

Призначена на посаду доцента кафедри землеустрою з 1 вересня 2021 р.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 14 років, у тому числі у даному закладі – 14 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Землеустрій», «Інженерне облаштування території».

За результатами науково-дослідної роботи опубліковано понад 50 наукових праць, у тому числі у співавторстві, одноосібна монографія; з іншими викладачами кафедри є розробником навчальних посібників «Геодезичні роботи при землеустрої», «Землеустрій: впорядкування територій кормових угідь та багаторічних насаджень», «Землеустрій: організація та впорядкування сільськогосподарських угідь». Протягом педагогічної практики підготовлено навчально-методичну літературу з дисциплін «Землеустрій», «Інженерне облаштування території».

Основні наукові інтереси – дослідження орендних відносин як важливого економічного важеля в системі раціонального використання земель сільськогосподарського призначення та проблеми використання земель сільськогосподарського призначення.

З 2021 року – заступник декана з наукової роботи.

У 2020 р. пройшла стажування в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти ЛНАУ на тему «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі. Самостійна робота».

У 2021 р. пройшла стажування в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти ЛНАУ на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».

У 2021 р. пройшла стажування у ДП «Науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою» з дисциплін «Землеустрій» та «Інженерне облаштування території».

Отримала сертифікат, який підтверджує достатньо високий рівень володіння англійською мовою, у 2019 році.

Член ГО «Львівська обласна спілка землевпорядників».

Основні навчально-методичні та наукові публікації

Має 74 публікації, з них 53 наукові та 21 навчально-методичного характеру, у тому числі 2 у періодичних виданнях, які включені до наукометричних баз Scopus або Web of Science.

ORCID ID: https://orcid.org/0000-0001-5711-7857

Researcher ID: AAZ-4976-2020.

Індекс Гірша у Web of Science – 1.

Google Scholar: https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=UWoSEVMAAAAJ

Scopus: https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57223796405