17-19 квітня 2018 року на факультеті агротехнологій і екології відбулася Звітна студентська наукова конференція за результатами досліджень у 2017 році. Конференція відбувалася в роботі засідань восьми наукових гуртків, загалом у ній взяли участь 201 студенти, які представляли свої наукові праці відповідно до фаховості наукового гуртка. За результатами засідань гуртків 35 кращих студентів були удостоєні представляти свої результати на пленарному засіданні конференції.

Відповідно до специфіки наукових гуртків, основною тематикою наукових доповідей студентів на конференції були: «Моніторинг якості питної води»; «Вплив львівського полігону твердих побутових відходів на стан навколишнього середовища регіону»; «Екологічний аналіз заходів щодо відновлення аборигенної рослинності природного заповідника «Медобори»»; «Агрохімічна паспортизація земель сільськогосподарського призначення Львівської області»,

«Застосування вермикультури та мікроміцетів ґрунту для утилізації осадів стічних вод»; «Вплив антропогенної заміни лісів у Сколівських Бескидах на угрупування collembola»; «Дослідження гідрологічного режиму річки Дунай»; «Екологічна оцінка біорізноманіття національного природного парку «Сколівські бескиди»»; «Особливості формування врожаю гречки залежно від способу сівби і норм висіву»; «Вплив застосування осаду стічних вод на агрохімічні властивості дерново-підзолистого ґрунту та продуктивність верби енергетичної в умовах Передкарпаття»; «Результати вивчення господарських і біологічних ознак у перспективних гібридів картоплі селекції Львівського НАУ на завершальних етапах селекції»; «Результати відбору клонів картоплі міжвидового цибридного походження та їх селекційно-цінні ознаки»; «Вплив рівня мінерального живлення на продуктивність озимої пшениці та на агрохімічні показники темно-сірих опідзолених ґрунтів Львівської області»; «Технологічне сортовивчення малини в умовах ННЦ Львівського  НАУ»; «Біологічні особливості, адаптивність і продуктивність деяких сортів винограду в умовах Західного Лісостепу України»; «Особливості розмноження нових сортів смородини в умовах ННЦ Львівського НАУ»; «Комплексне сортовивчення суниці ананасної в умовах ННЦ Львівського НАУ»; «Вплив сорту на урожайність і поживну цінність зеленої маси конюшини лучної»; «Екологія про взаємозв’язок людини і природи», «Екологія на шляху від біологічної науки до філософії виживання», «Екологічні проблеми в світлі сучасної філософії», «Філософські проблеми вирішення екологічних проблем»; «Екологічні проблеми сільської місцевості і шляхи їх розв’язання», «Органічне землеробство – новий напрям забезпечення здорового харчування», «Гуманізація освіти як запорука сталого розвитку».

Присутній на конференції професорсько-викладацький склад ухвалив нагородити Інну Костянтинівну Бабенко (гр. Еко-31), Андрія Петровича Смалька (гр. Аг-23сп), Юлію Богданівну Тимчишин (гр. Еко-22сп), Володимира Васильовича Тинятовського (гр. Аг-41), Вікторію Василівну Савчак (гр. СВ-51), Михайла Миколайовича  Суханюка (гр. Аг-22) грамотами за змістовні та цікаві доповіді, рекомендувати найкращі доповіді до друку та дати можливість взяти участь в конференціях інших наукових установ.