e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2009 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Переклад» і здобула кваліфікацію магістра філології, перекладача з англійської мови, викладача перекладу та англійської мови.
Кандидат педагогічних наук із 2019 року.
Призначена на посаду в. о. доцента кафедри іноземних мов із 2019 року.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 11 років, у Львівському національному університеті природокористування – 11 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Іноземна мова» та «Іноземна мова (з поглибленим вивченням)», «Поглиблене вивчення основної іноземної мови».
Наукові інтереси: перекладознавство, методика викладання іноземних мов, педагогіка вищої школи, критичне мислення.
У 2019–2020 роках пройшла стажування при кафедрі геоінформатики та цифрової картографії у Вищій інженерно-економічній школі в Жешуві (Польща).
У 2017 році пройшла підвищення кваліфікації у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на тему «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
У 2020 році пройшла підвищення кваліфікації у Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».
У 2021 році пройшла підвищення кваліфікації у Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».
2022 року пройшла навчання за дистанційною формою у межах курсу «Цифрові інструменти Google для освіти. Базовий рівень».
Автор 58 публікацій, з них 39 наукових і 19 навчально-методичного спрямування, зокрема одна стаття у періодичному виданні, що включено до міжнародної наукометричної бази Scopus.
Автор лексикографічної праці «Короткий англійсько-український та українсько-англійський глосарій термінів у галузі механіки» та співавтор 2 колективних монографій.

ORCID ID: 0000-0003-4630-8273
Scopus Author ID: 58018200900
Google Scholar: zAz5A9wAAAAJ