E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2002 р. закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Мова та література (англійська)», здобула кваліфікацію філолога, викладача англійської мови та літератури.
Призначена на посаду асистента кафедри іноземних мов Львівського державного аграрного університету з 2004 року.
Із 2011 року і досі – старший викладач кафедри іноземних мов.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 19 років, у цьому закладі – 19 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Іноземна мова (англійська)», «Іноземна мова поглибленого вивчення (англійська)».
Пройшла стажування у Львівському національному університеті імені Івана Франка при кафедрі іноземних мов для гуманітарних факультетів у 2017 році.
У 2020 році – у Старопольській вищій школі на тему «Інноваційні технології в освіті».
У 2020 році пройшла підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».
У 2020 році пройшла підвищення кваліфікації у методичному центрі «Лінгвіст» на тему «Оцінювання в умовах дистанційного навчання».
У 2021 році пройшла стажування в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».
У 2022 році успішно завершила курс «Цифрові інструменти Google для освіти».
Автор 106 публікацій, з них 43 наукові та 63 навчально-методичного спрямування, зокрема: наукові та методичні праці, опубліковані у вітчизняних та міжнародних фахових виданнях, 1 колективна монографія, 8 словників, 6 навчальних посібників, 18 методичних рекомендацій та збірників фахових текстів.

ORCID ID: 0000-0001-9731-6973