e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2008 році закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Переклад» і здобула кваліфікацію магістра філології, перекладача з англійської мови, викладача перекладу і англійської мови.
Прийнята на посаду старшого викладача кафедри іноземних мов 2015 року.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 8 років, у цьому закладі – 8 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Іноземна мова (англійська)», «Іноземна мова за професійним спрямуванням».
Наукові інтереси: переклад технічної термінології, контрастивний аналіз термінологічної бази англійської мови та інших європейських мов.
У 2020 році успішно завершила інтенсивний курс Tech Summer for Teachers від Soft Serve Університету та підготувала міні-проєкт на тему «План оновлення навчальної дисципліни «Англійська мова» (за професійним спрямуванням) для студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».

У 2020 році пройшла курс підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі».
У 2021 році пройшла курс підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету.
У 2022 році закінчила тримісячні курси іспанської мови.
У 2023 році пройшла навчальний курс «Цифрові інструменти Google для освіти» за базовим, середнім та поглибленим рівнем.
Член Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної в Україні (IATEFL в Україні).
Автор 25 публікацій, з них 11 наукових і 14 навчально-методичного характеру, зокрема 1 колективна монографія, 1 публікація у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Web of Science.

ORCID ID: 0000-0002-0210-9443
Профіль у Web of Science: ABG-7151-2021
Профіль Google Scholar: K2qNXeQAAAAJ