e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2002 році закінчила Тернопільський державний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова і література (англійська, німецька)» та здобула кваліфікацію вчителя англійської мови, німецької мови та зарубіжної літератури.
У 2011 році закінчила Львівський національний аграрний університет за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів.
Призначена на посаду старшого викладача кафедри іноземних мов 2008 року.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 19,5 років, у цьому закладі – 19,5 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Іноземна мова (англійська)», «Поглиблене вивчення іноземної мови (англійська)», «Фахова іноземна мова (англійська)», «Ділова іноземна мова (англійська)».
Основні напрями наукових досліджень спрямовані на розробку пропозицій щодо актуальних проблем методики викладання іноземних мов у вищому навчальному закладі аграрного профілю та новітніх психолого-педагогічних та лінгвістичних методів навчання іноземних мов.
2020 р. – пройшла підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі»; курс «Наукова комунікація в цифрову епоху» через платформу МВОК Prometheus.
2021 р. – стажування в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище».
2022 р. – курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» через платформу МВОК Prometheus; курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» через платформу МВОК Prometheus; проєкт Uni-Biz Bridge Camp із розвитку soft skills для викладачів, організований компанією UGEN, SoftServe та Національним банком України; проєкт Tech Summer for Teachers Bootcamp від SoftServe для викладачів університетів та коледжів; Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Третій рівень освіти в Україні: особливості підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів у сучасних умовах війни» (Центр українсько-європейського наукового співробітництва, Волинський національний університет імені Лесі Українки, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»); Цифрові інструменти Google для освіти. Базовий рівень (Академія цифрового розвитку); Цифрові інструменти Google для освіти. Середній рівень (Академія цифрового розвитку).
2023 р. – участь в онлайн-заході «Кібергігієна у житті та на роботі» (Фонд «Східна Європа», Офіс підтримки вченого); онлайн-курс «Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш!», розроблений у межах програм «Дивись під ноги!» та «Спільнодія», які реалізує Фонд «Східна Європа» спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.
Автор понад 120 праць, зокрема 48 наукового та 72 навчально-методичного спрямування. Серед них: 15 словників, 9 навчальних посібників, 35 методичних рекомендацій та збірників фахових текстів, 1 колективна монографія, фахові статті та тези, опубліковані у вітчизняних і міжнародних виданнях.
Google Scholar https://scholar.google.com/citations?user=k0R3gSsAAAAJ&hl=uk