e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
У 2003 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (англійська, німецька)», здобула кваліфікацію вчителя англійської мови, німецької мови та зарубіжної літератури.
Призначена на посаду старшого викладача кафедри іноземних мов 2016 р.
Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 18,5 років, у цьому закладі – 18,5 років.
Основні навчальні курси, які веде: «Іноземна мова (англійська)»; «Іноземна мова (з поглибленим вивченням) (англійська)»; «Основна іноземна мова поглибленого вивчення (англійська)»; «Поглиблене вивчення іноземної мови (англійська)»; «Іноземна мова професійного спрямування (англійська)».
Основні напрями наукових досліджень спрямовані на розробку пропозицій щодо актуальних проблем методики викладання іноземних мов у вищому навчальному закладі аграрного профілю та новітніх психолого-педагогічних і лінгвістичних методів навчання іноземних мов.
2019–2020 рр. – науково-практичне стажування на тему «Удосконалення індивідуальних умінь та навичок, ознайомлення зі специфікою викладання навчальних дисциплін з метою культурного обміну, засвоєння знань у сфері практичного вивчення іноземних мов» у Вищій інженерно-економічній школі в Жешуві;
2020 р. – підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті заочної та післядипломної освіти Львівського національного аграрного університету на тему «Використання платформи ZOOM для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі»; курс «Наукова комунікація в цифрову епоху» через платформу МВОК Prometheus.
2021 р. – стажування в ННІЗПО ЛНАУ на тему «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище»;
2022 р. – курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» через платформу МВОК Prometheus; курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» через платформу МВОК Prometheus; проєкт Tech Summer for Teachers Bootcamp від SoftServe для викладачів університетів та коледжів; Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації «Третій рівень освіти в Україні: особливості підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів у сучасних умовах війни!»; курс підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти «Цифрові інструменти Google для освіти» (Базовий рівень);
2023 р. – проєкт Uni-Biz Bridge Camp із розвитку soft skills для викладачів, організований компанією UGEN, SoftServe та Національним банком України; курс підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти «Цифрові інструменти Google для освіти»; участь в онлайн-заході «Кібергігієна у житті та на роботі»; онлайн-курсі «Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш!», розробленому у межах програм «Дивись під ноги!» та «Спільнодія», які реалізує Фонд «Східна Європа» спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.
Автор понад 110 праць, зокрема 48 наукового та 62 навчально-методичного характеру, з них: 15 словників, 9 навчальних посібників, 38 методичних рекомендацій та збірників фахових текстів, 1 колективна монографія, фахові статті та тези, опубліковані у вітчизняних та міжнародних виданнях.

Google Scholar https://scholar.google.com/citations?user=cOvZVTAAAAAJ&hl=uk