Основні дані про доцента кафедри тваринництва і кормовиробництва Павковича С.Я.

У 1997 році закінчив з Львівську академію ветеринарної медицини імені С.З. Гжицького, спеціальність «Ветеринарна медицина», кваліфікація – лікар ветеринарної медицини.

Кандидат сільськогосподарських наук з 2003 року.

Вчене звання доцента кафедри тваринництва та біотехнологій зі спеціальності 06.02.02 «Годівля тварин і технологія кормів» присвоєно у 2012 році.

Призначений на посаду доцента кафедри тваринництва і біотехнологій у 2008 році.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 20 років, у тому числі у даному закладі – 20 років.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Тваринництво», «Технології виробництва продукції тваринництва», «Управління якістю продукції тваринництва», «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

Наукова робота НПП пов’язана з дослідженням впливу на молочну продуктивність і репродуктивну здатність великої рогатої худоби нових комплексних кормових добавок, розроблених на основі солей Кальцію.

Виконавець проєкту за господарською договірною тематикою «Екологічне випробування гібридів соняшнику фірми ”Нусід”».

Пройшов стажування: в Інституті сільського господарства Карпатського регіону з 15 березня 2021 р. до 23 квітня 2021 р. тривалістю 180 год (6 кредитів); у Львівському НАУ «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, а також можливості інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище» з 4 лютого до 19 березня 2021 р.; у Львівському НАУ «Використання платформи Zoom для дистанційного навчання та роботи. Користування платформою Moodle. Методика ведення заняття в дистанційному режимі» тривалістю 180 год (6 кредитів); в ТОВ «Академія цифрового розвитку» з 31 жовтня до 13 листопада 2022 року успішно пройшов курс «Цифрові інструменти Google для освіти» тривалістю 30 академічних годин, сертифікат № GDTfE-04-Б-00816.

Навчально-методичні та наукові публікації

Має понад 250 публікацій, з них 150 наукових та понад 100 навчально-методичного характеру. Є співавтором 1 монографії та 1 навчального посібника.