Основні дані про в.о. доцента кафедри тваринництва і кормовиробництва Багая Т.І.

У 2000 році закінчив з відзнакою Львівський національний аграрний університет за спеціальністю «Агрономія», кваліфікація – вчений агроном.

Кандидат сільськогосподарських наук з 2020 року.

Призначений на посаду старшого викладача з 2020 року, в.о. доцента кафедри тваринництва і кормовиробництва – з 2021 року.

Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 4 роки, у тому числі у даному закладі – 4 роки.

Основні навчальні курси, які веде викладач: «Корми і годівля тварин», «Біотехнології», «Екологізація технологічних процесів у кормовиробництві».

Виконавець проєктів за господарською договірною тематикою «Екологічне випробування гібридів соняшнику фірми ”Нусід”», «Оцінка ефективної та селективної дії гербіцидів у посівах сільськогосподарських культур». Виконавець проєкту «Утримання, збереження та розвиток наукового об’єкта, що становить національне надбання ”Колекційний генофонд екологічних форм часнику”».

Пройшов підвищення кваліфікації за програмою «Організація навчального процесу у закладах освіти за допомогою сучасних інноваційних технологій, а також можливості інтегрування різних систем та платформ у єдине віртуальне навчальне середовище» (4 лютого – 19 березня 2021 р.), ЛНАУ.

 Навчально-методичні та наукові публікації

Має 35 публікацій, з них 30 наукових та 5 навчально-методичного характеру.