3 грудня 2016 року в Луцькому національному технічному університеті відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих науковців, аспірантів, здобувачів і студентів «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації економіки». Активну участь у роботі конференції взяли студенти групи ОП-12 СП економічного факультету Лілія Михальчук та Ганна Шільберг.

Диплом першого ступеня за кращу доповідь з напрямку досліджень:«Теоретико-методологічні передумови гармонізації системи фінансового обліку» отримала студентка Ганна Шільберг (науковий керівник – доцент кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. Р.П. Андрушко).

Диплом першого ступеня у номінації «Розкриття проблеми з точки зору практика» здобула Лілія Михальчук (за найкращі пропозиції щодо вирішення поставленої проблеми).

Подяку за високий рівень підготовки учасників VIII Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів, здобувачів і студентів «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в умовах глобалізації економіки» отримала Руслана Петрівна Андрушко.