Вітаємо студентку економічного факультету групи ОП-61 Марію Вислободську (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Г.В. Сиротюк) з перемогою у Всеукраїнському конкурсі на кращу письмову роботу з податково-бухгалтерської тематики «Молодий експерт України» серед студентів, магістрантів, аспірантів вишів України за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аудит». Конкурс був організований редакцією газети «Все про бухгалтерський облік» і його результати оприлюднили 22 грудня 2016 р.

Конкурсна робота виконувалась на тему: «Облік безкоштовно отриманих основних засобів і зіпсованої сировини».

Участь у конкурсі взяла також студентка групи ОП-61 Тетяна Боратинська (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Г.В. Сиротюк), яка виконувала роботу на тему: «На які цілі підприємства можуть використовувати нерозподілений прибуток. Як відображати фінансову допомогу від засновників».

За підсумками конкурсу переможці будуть відзначені цінним подарунком від редакції газети «Все про бухгалтерський облік»; названі в газеті, на сайті та по «Яскравому радіо» (69,02 МГц в Києві, 72,47 МГц у Вінниці, інтернет-трансляція).

Всім конкурсантам та їх науковим керівникам будуть надані грамоти за участь. Старости груп, у яких навчаються переможці, також обов'язково будуть нагороджені.

Успіхів, удачі і нових звершень.