13 березня 2017 року до Львівського національного аграрного університету завітала регіональний представник всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» Тамара Борисівна Горбунова з метою нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу на кращу письмову роботу з податково-бухгалтерської тематики «Молодий експерт України» та відзначення кращих студентів і старост груп спеціальності «Облік і оподаткування».

Тамара Борисівна привітала переможців та учасників конкурсу і зазначила, що для участі в конкурсі надійшло понад 200 заявок від студентів 4–5 курсів, магістрантів, аспірантів із різних ВНЗ країни, які здобувають освіту за спеціальністю «Облік і оподаткування». Також розповіла про нові конкурси та акції, подарувала присутнім цікаві та корисні довідково-інформаційні матеріали.

За результатами конкурсу були нагороджені:

Грамотою за кращу письмову роботу та грошовою премією – студентка 1 року магістратури Марія Петрівна Вислободська (тема роботи: «Облік безоплатно одержаних основних засобів і зіпсованої сировини»);

Подякою за активну участь у конкурсі – студентка 1 року магістратури Тетяна Вікторівна Боратинська (тема роботи: «На які цілі підприємства можуть використовувати нерозподілений прибуток. Як відображати фінансову допомогу від засновників»);

Подякою за високий фаховий рівень підготовки учасників конкурсу – науковий керівник к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Ганна Володимирівна Сиротюк.

Також вручено Подяку кафедрі обліку та оподаткування за всебічне сприяння та високий рівень фахової допомоги учасникам конкурсу.

Крім того, грамотами були відзначенні:

науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування – за вагомий внесок у розвиток освітянської справи та багаторічну сумлінну працю під час підготовки висококваліфікованих спеціалістів;

старости груп спеціальності «Облік і оподаткування» – за активну участь в житті групи й факультету та чудові організаторські здібності;

кращі студенти спеціальності «Облік і оподаткування» – за нестандартний та креативний підхід у виконанні навчальних завдань.

Вітаємо та бажаємо всім подальших наукових звершень.

Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» та колектив кафедри обліку та оподаткування ЛНАУ висловлюють щиру вдячність редакції всеукраїнської бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік», і сподіваються на подальшу взаємовигідну і плідну співпрацю.